Rådgivning

Cocktail-udvikling & Food Pairing

Vi kan hjælpe jer med at skabe de rette- og unikke cocktails til lige netop jeres koncept. Vi ved, at den gode cocktail skal passe til den overordnede oplevelse som gæst, og vi går derfor meget op i at kunne udvikle smagen, som passer dertil.

Med en mangeårig erfaring har VANG & BAR udviklet et stærkt kendskab til sammensætningen af smage og udseende, hvad enten cocktailen skal være helt unik eller et indspark til gode klassikere. Vi kan herunder også tilbyde rådgivning og vejledning indenfor infusion af spiritusser samt produktion af egne juicer og sirupper.

Emil Vang er en anerkendt cocktailbartender, og har tilegnet sig sin unikke ekspertise- og egenskab for at skabe cocktails gennem sin lange karriere som bartender. Derudover har han fra sin opvækst på familiens landbrug på Møn et stort kendskab- og netværk de danske økologiske gårde på Sjælland.

Vi ved, at den rette cocktail kan være med til at øge den store madoplevelse, og derfor er det vigtigt for os, at smagen er i højsædet, når vi udvikler cocktail- og madkoncepter. Hvad enten du er caféejer, restaurantejer eller catering firma, så kan vi hjælpe med at udvikle cocktails, der passer til jeres menu og koncept.

Bartendertræning

At være bartender er et håndværk, der kræver træning og viden. Vi kan hjælpe jer med at træne jeres bartendere indenfor de rette teknikker og serviceudvikling. Vi sørger også for at formidle viden, der er relevant for jeres bartendere — bl.a. inden for spiritussens verden.

Vi kan træne- og forbedre jeres bartenderes færdigheder, og vi sammensætter træningen efter jeres medarbejderes niveau og behov.

Produktvejledning

Drinks og cocktailverden er spækket med uendelige muligheder indenfor valg af spiritusser, sirupper, bitters, juice og alt andet dertil. Vi kan hjælpe jer med at vælge de rette produkter, der passer til jeres koncept og behov, og vi kan guide jer i de forskellige produkter og ingredienser.