Rådgivning

Cocktail-udvikling & Food Pairing

Vi kan hjælpe jer med at skabe de rette og unikke cocktails til lige netop jeres koncept. Vi ved at den gode cocktail også skal passe til den overordnede oplevelse som gæst og går derfor meget op i, at kunne udvikle smagen, som passer dertil.

Med en mangeårig erfaring har VANG & BAR udviklet et stærkt kendskab til sammensætningen af smage og udseende, hvad enten cocktailen skal være helt unik eller et indspark til gode klassikere. Vi kan herunder også tilbyde rådgivning og vejledning indefor infusion af spiritusser, samt produktion af egne juicer og sirupper.

Herudover har Emil Vang tilegnet sig en unik ekspertise og egenskab for at skabe cocktails til food pairing med en opvækst på familiens landbrug på Møn, herudover at være anerkendt cocktailbartender,

Vi ved, at den rette cocktail kan være med til at øge den store madoplevelse og derfor er det vigtigt for os, at smagen er i højsædet, når vi udvikler cocktail- og madkoncepter. Hvad enten du er caféejer, restaurantejer eller catering firma, så kan vi hjælpe med at udvikle cocktails der passer til jeres menu og koncept.

Bartendertræning

At være bartender er et håndværk der kræver træning og viden. Vi kan hjælpe jer med at træne jeres bartendere indenfor de rette teknikker og serviceudvikling. Vi sørger også for at formidle viden, der er relevant for jeres bartendere — bl.a. inden for spiritussens verden.

Vi kan træne og forbedre jeres bartenderes færdigheder og sammensætter træningen efter jeres medarbejderes niveau og behov.

Produktvejledning

Drinks og cocktailverden er spækket med uendelige muligheder af valg af spiritusser, sirupper, bitters, juice, og alt andet dertil. Vi kan hjælpe jer med at vælge de rette produkter, der passer til jeres koncept og behov, og vi kan guide jer i de forskellige produkter og ingredienser.