Om os

Vang & Bar er en dansk cocktailvirksomhed med fokus på bardrift, cocktailcatering, kurser & rådgivning, samt festival pop-ups.

Vi laver jord-til-bar cocktails.  Vores  kerneværdier slår rod i klassisk amerikansk cocktail-håndværk og sætter fokus på bæredygtige og økologiske råvarer.

Det betyder helt konkret at vi I højsæsonen bruger meget tid på at putte råvarerne på glas og ved hjælp af syltning, fermentering, infusering, sirupper og tørring, bevarer vi de mest unikke råvarer til brug over vinteren.

Med mere end 10 års erfaring i cocktail virkefæltet og med erfaringer fra nogle af de bedste barer i Danmark og i verden er Indstillingen til vores cocktailbartendere, at de er omhyggelige og grundige, hvilket både gælder for udviklingen af cocktails og med gæstekontakt.

At lave en cocktail er i vores øjne ikke bare et stykke arbejde, der skal overstås. Det vigtigste for os er, at gæsterne får en hel særlig og unik oplevelse – HVER gang.

Siden januar 2015 har vi lavet cocktailløsninger for nogle af Danmarks største virksomheder, festivaler, ambassader og lignende.