Om os

Vang & Bar er en dansk cocktailvirksomhed med fokus på bardrift, cocktailcatering, kurser & rådgivning samt festival-pop-ups.

Vi laver jord-til-bar-cocktails. Vores kerneværdier har rod i klassisk-amerikansk cocktail-håndværk og sætter fokus på bæredygtige- og økologiske råvarer.

Det betyder helt konkret, at vi I højsæsonen bruger meget tid på at komme råvarerne på glas, for at vi ved hjælp af syltning, fermentering, infusion, sirupper og tørring bevarer de mest unikke råvarer til brug over vinteren.

Med mere end 10 års erfaring i cocktails fra nogle af de bedste barer i Danmark og i verden er indstillingen til vores cocktailbartendere, at de er omhyggelige og grundige, hvilket både gælder når det kommer til udvikling af cocktails og vores gæstekontakt.

At lave en cocktail er, i vores øjne, ikke bare et stykke arbejde, der skal overstås. Det vigtigste for os er, at gæsterne får en hel særlig- og unik oplevelse – HVER gang.

Siden januar 2015 har vi lavet cocktailløsninger for nogle af Danmarks største virksomheder, festivaler, ambassader og lignende.