Events

Lad os stå for rammerne for jeres næste fest.

Drejer det sig om firmafesten eller fødselsdagen, receptionen, fredagsbaren eller polterabenden skræddersyr vi arrangementet, og skaber den bedste oplevelse for jer og jeres gæster.

Vi står naturligvis for cocktails og drikkevarer, men kan også levere maden, musikken, gin-smagningen eller workshoppen.

Vi har 65 siddepladser inde og 35 siddepladser ude.

Det er også muligt at booke vores separate langbord med plads til 12 personer. Her tilbyder vi også en private dining oplevelse.

Events kan bookes alle åbningsdage også uden for åbningstiden og på dage, hvor vi normalt har lukket.

For alle typer selskaber kan vi kontaktes på tlf.: (+45) 6080 6085 eller e-mail: mail@vangandbar.com for uforpligtende tilbud og bookinger.

Smagninger & workshops

Cocktailworkshop inkl. 5 signatur- eller klassiske cocktails til kr. 475,-/kuverten. Dette inkluderer en velkomstcocktail. Design- og print af kursusprogram, alle råvarer, teknikker og brug af udstyr og Instruktør.

Cocktailworkshop med mulighed for at komme om bag baren kan bookes udenfor åbningstiden og frem til kl 18:00, dog ikke fredag. Workshoppen tager ca. 2 – 2,5 timer. Man kan booke op til 35 personer, min 6 kuverter.

Spiritussmagning 10 varianter, 3 cl. til kr. 545,-. Vælg mellem whisky, amerikansk whisky, Agave, rom eller dansk micro-destillat. Vi står for design- og print af smageprogram, samt informationsbrochure, instruktør, smageglas, vand og en lille snack.

Man behøver ikke være professionel – bare glad for spiritus. For entusiaster kan vi også arrangere mere avancerede smagninger.

Smagninger og workshops kan også bestilles ud af huset

Booking på tlf. (+45) 6080 6085 / mail@vangandbar.com