Events

Lad os stå for rammerne for jeres næste fest, eller et andet arrangement.

Drejer det sig om firmafesten eller fødselsdagen, en reception, fredagsbar, eller en polterabend, skræddersyr vi arrangementet, så vi sammen kan skabe den bedste oplevelse for jeres gæster.

Vi står naturligvis for cocktails og drikkevarer, men kan også sørge for noget at spise, musikken, en gin smagning eller en workshop.

Vi har 65 sidderpladser inde og 35 ude.

Det er også muligt at booke vores separate langbord med plads til 12 personer. Her tilbyder vi også en private dining oplevelse.

Events kan bookes alle åbningsdage, men også uden for åbningstiden og på dage, hvor vi normalt har lukket.

For alle typer selskaber kan vi kontaktes på tlf. (+45) 6080 6085 eller e-mail. mail@vangandbar.com for uforpligtende tilbud og bookinger.

Smagninger & workshops

Cocktailworkshop inkl. 5 signatur eller klassiske cocktails til kr. 475,-/kuverten med velkomst cocktail, Design og print af kursusprogram, alle råvarer, teknikker og brug af udstyr og Instruktør.

Cocktail Workshop med mulighed for at komme bag baren, kan bookes uden for åbningstiden og frem til kl 18:00 dog ikke fredag, og tager ca. 2 – 2,5 timer. Man kan booke op til 35 personer, min 6 kuverter.

Spiritussmagning 10 varianter, 3 cl til kr. 545,-. Vælg mellem whisky, amerikansk whiskey, agave, rom eller dansk micro destillat. vi står får design og print af smageprogram + anskaffelses guide, instruktør, smageglas, vand og en lille snack.

Man behøver ikke være professionel – bare glad for spiritus. For entusiaster kan vi også arrangere mere avancerede smagninger.

Smagninger og workshops kan også bestilles ud ad huset

Booking på tlf. (+45) 6080 6085 / mail@vangandbar.com